Лекарят и телевизионен водещ Сергей Агапкин даде необичаен съвет за справяне

...
Лекарят и телевизионен водещ Сергей Агапкин даде необичаен съвет за справяне
Коментари Харесай

Лекар сподели необичаен начин за справяне със стреса

Лекарят и ефирен водещ Сергей Агапкин даде необикновен съвет за справяне със напрежението. Специалистът предложи на тези, които желаят да се оправят с тревогата, да беседват със себе си. 

Лекарят предлага първо да записвате своите терзания и недоволства, а по-късно да им отговорите,  за да се отървете от напрежението. 

„ В четните дни индивидът написа писма, оплаква се от живота си, а в нечетните си написа отговор от позицията на човек, който се оправя добре. Като цяло действате като юрист “, изясни Агапкин същността на метода.

Сред другите способи за справяне със напрежението лекарят включи и общуването с котки. Според него тези животни работят доста успокояващо на доста хора.

„ Дори когато човек просто гледа фотография на котка, в него се възбуждат същите области на мозъка, които се засилват, когато гали котка. Това е една от главните аргументи фотосите на котки да са толкоз известни в интернет ”, добавя експертът.

За тези, които се сблъскват със стрес на работа, Агапкин предложи да употребяват антистрес играчки. Освен това описът от способи за справяне с безпокойството включва творчество и физическа интензивност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР